Hjallis poliitikkona

Politiikkaa, joka on koko kansalle hyväksi

Hjallis on määrätietoinen poliitikko, joka on valmis tekemään kaikkensa edistääkseen tavoitteitaan. Periksiantaminen ei ole vaihtoehto.

Hjallis Harkimon työ poliitikkona kiteytyy muutokseen: Suomi yhteiskuntana vaatii totaalista muutosta. Lisää joustavuutta ja vähemmän byrokratiaa. Helpompi hoitoonpääsy, kannattavampi työnteko. Kansalaisille lisää mahdollisuuksia vaikuttaa. Lista on pitkä, mutta suunta erittäin selkeä.

"Kaikki poliitikot puhuvat yhteiskunnan muuttamisesta, varsinkin ennen vaaleja, mutta silti kukaan ei tee mitään konkreettista. Liike Nyt on se muutos, jonkun pitää siivota jäljet. Minä haluan muuttaa Suomea.

Yritän aina puhua asioista kielellä, jota ihmiset ymmärtävät – puhun samalla tapaa kuin itse ajattelen. Kerron asiat niin kuin ne ovat. Ilman rehellisyyttä ja suoraa puhetta ei päästä mihinkään. Politiikassa pitää uskaltaa haastaa muiden näkemyksiä.

Olen realisti, enkä tykkää lupailla asioita. Tehtäväni poliitikkona on nostaa esiin epäkohtia ja pyrkiä muuttamaan niitä. Sen eteen teen kaikkeni."

Osta Hjalliksen kampanjatuotteita täältä »

"On tärkeää ymmärtää, mitä ei ymmärrä"Hjallis on kerryttänyt vuosien aikana ympärilleen massiivisen verkoston: yrittäjiä, ystäviä, tuttavia, politiikkoja yli puoluerajojen, eri alojen asiantuntijoita niin pääkaupunkiseudulta kuin maakunnista ympäri Suomen. 

Pitkä kokemukseni bisnesmaailmasta hyödyttää politiikan parissa työskentelyä. Se, miten olen vuosien varrella tehnyt sopimuksia, johtanut yrityksiä ja toiminut sidosryhmien kanssa, on arvokas valtti myös politiikassa.

Yksi tärkeimmistä yritysmaailman minulle tarjoamista opeista on ymmärtää, mitä ei ymmärrä. Näiden asioiden kohdalla pitää kuunnella muita, omien alojensa asiantuntijoita ja oppia heiltä.

Vaikka mediassa kirjoitetaan minusta kaikenlaista, erilaisissa tapahtumissa ihmiset kerääntyvät aina luokseni juttelemaan ja ottamaan selfieitä. Se, että saa olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, on hieno osa tätä työtä.– Hjallis Harkimo

"Minä haluan muuttaa Suomea."